Wisconsin

View listings

Realigro.rs je prvi svetski pretraživač nekretnina gde možete da pronađete oglase za prodaju kuća u Wisconsin

Некретнина за продају у Висцонсину

На северу граничи са државом Мичиген, на југу са државом Илиноис, на западу са Ајовом и Минесотом.

Висконсин је држава која се уздиже на Средњем западу Сједињених Држава и гледа на два велика језера: Мичиген и Врховни. Залеђе карактеришу шуме и фарме. Милваукее, највећи град, познат је по јавном музеју Милваукее, са реконструкцијама села широм света и музејом Харлеи-Давидсон, са познатим мотоциклима.

На тржишту некретнина у Висцонсину и другим државама данас има мање некретнина за продају. То значи да потенцијални купци морају бити креативни када је ријеч о томе да се њихова понуда истакне од својих конкурената.

Очекује се да ће град Милваукее пратити исту стазу на којој је био крајем 2017. године, са више купаца у тој области него продавци за некретнине у Висцонсину.

Смањење некретнина у приградским насељима за продају у Висконсину имало је значајан утицај на тржиште некретнина, будући да је у Висцонсину било неколико некретнина за продају.

Са купцима кућа који треба да донесу брзу одлуку да купе своју имовину из снова за продају у Висконсину, важно је да они ураде што је могуће више како би сузили свој избор. Постоји много фантастичних места за живот у држави Висцонсин, а ево и неколико ствари које треба размотрити ако планирате да се преселите у подручје у потрази за некретнином за продају у Висцонсину.

Метрополитанска подручја Милваукее и Мадисон нуде бројне могућности за забаву и запошљавање. Ово подручје је дом познатих атракција као што су Музеј умјетности Милваукее и Музеј савремене умјетности Мадисон. Постоји квалитетан образовни систем у области коју води Универзитет у Висконсину. Мадисон некретнине су међу најскупљима у Висцонсину.

Мадисон је апсолутно неспретан град, са 89% запослених. Све у свему, Мадисон је град професионалаца, продаваца, канцеларија и пружалаца услуга.

Мадисон има добру равнотежу између живота у умјерено великом граду и занимљивих диверзија и култура које долазе из велике студентске популације.

Мадисон је етнички врло разнолик град. Највише говорни језик у Мадисону је енглески. Остали важни језици који се овдје говоре су шпански и кинески.

Вест Милваукее је мало село које се налази у држави Висцонсин. Са популацијом од 4.174 становника и једним сусједством, Вест Милваукее је 157. највећи округ у Висцонсину.

Генерално, Вест Милваукее је село професионалаца, пружалаца услуга и продаваца и канцеларија.

Западни Милвоки је такодје село уметника, има више уметника, дизајнера и људи који раде у медијима него 90% заједница у Америци.

Тржиште некретнина у Висконсину било је обећавајуће у јануару.

Јануар је обично најспорији месец за свако тржиште некретнина. Међутим, у јануару прошле године продаја је порасла за скоро 7% у односу на 2017. годину.

Повећање цијена кућа и велика потражња за некретнинама за продају у Висцонсину у цјелини, у комбинацији с побољшањем економије и нижим стопама хипотека, помогли су да се у јануару ове године један од најуспјешнијих које смо видјели тијеком година.

Западни Висконсин обухвата градове Буффало, Ла Цроссе и Ст. Цроик, и биљежи пораст продаје од 6,4% и повећање продајних цијена од 8,3%.

  •  
    Прелазак у Висконсин. Емигранти и живе у Висцонсину

        До сад сте научили да се добро познајете. Ми у Реалигро-у имамо једини циљ: пружити нашим читаоцима прилику да учине онај велики корак који би им могао променити живот, на радикалан и позитиван начин. Знате, куповина некретнине никада није једноставна ствар. Али ми данас имамо решење за ...

Mapa, kretanje cena i statistika

Srodne nekretnine

Cod. 37866

Prodaja Засебна кућа, Wisconsin, Milwaukee, Milwaukee, 5129 N 61st Street Milwaukee, WI 53218

8,702,837.11RSD
Prodaja
Засебна кућа

77.85 m²
Налази се у мирном Милваукее сусједству! Ова некретнина има двије спаваће собе, једно купатило и 1.5 самостојећу гаражу са повјетарцем! Налази се у не...
Cod. 3096

Prodaja Пољопривредно земљиште, Wisconsin, Madison, Madison, Madison

1,379,577,877.66RSD
Prodaja
Пољопривредно земљиште

5000 m²
980 хектара (500 ± Ха.) Премијера пољопривредног земљишта
UNAVAILABLE
Cod. 2685

Prodaja Једнособан стан, Wisconsin, Milwaukee, Milwaukee, Milwaukee

16,669,899.36RSD
Prodaja
Једнособан стан

593 m²
Имовине Детаљи
UNAVAILABLE
Mapa, kretanje cena i statistika
 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB